Monday, April 21, 2008

Zef Gjoni: Ndroqi, përgjigjiu sfidës sime për Kreshnik Qaton

Ska nevoj per me shume komente. Ndeshja Vitor Sa vs Kreshnik Qato ishte vetem nje mashtrim :

Zef Gjoni: Ndroqi, përgjigjiu sfidës sime për Qaton!

Pastaj nuk e di pse zoti Ndroqi reagon tani, kur shumë media dhe specialistë boksi kanë deklaruar hapur se ndeshja ishte një MASHTRIM. Unë thjesht konfirmova diçka që dihej nga të gjithë.

No comments: