Monday, April 21, 2008

Qato i Madh i Mashtrimit

Me shume kane filluar ta kuptojne se Qato eshte vetem nje mashtrues. Shume prej tyre kane kuptuar pasi kane lexuar blogun tim.

Shkruan Altin Shordi per fletore.com

Qato i Madh i Mashtrimit Historia e nje kampioni te rreme dhe kundershtareve te tij. Si shqiptaret pranuan nje "Piramide" tjeter

“Bjeri Qato, mbyte Qato. Historia fillon me zërin e përdëllyer të komentatorit më të njohur të boksit në Shqipëri, Ahmet Golemit. Me një fjalor që do t’a kishte të vështirë të kalonte çdo test për “etikën në transmetim”, ish-boksieri, i emocionuar, solli para shqiptarëve në ekranin e TVSH-së, “të madhin” Kreshnik Qato. Ishte 5 mars i vitit 2005. Dhe piaca, në dukje ishte e gjitha për t’u respektuar. Kishte mijëra tifozë në Pallatin e Sportit “Ramazan Ngjala” të Durrësit dhe boksohej, mund të merrni frymë thellë, për titullin kampion bote


Koment : Shume nga informatat autori Altin Shordi i ka marr nga blogi im per mashtrimet e Kreshnik Qatos.

No comments: