Monday, April 21, 2008

Pseudo gazetari Muhamed Veliu dhe mashtrimet e Qatos

Gazetari i vetëshpallur, Muhamed Veliu, edhe i akuzuar për lidhje me forca te terrorizmit, shume here pas publikimit tim per mashtrimet e Kreshnik Qatos, menjeher ka filluar nje ofenziv ku me ka akuzuar se une Erion Mati jam Lavdrim Lad Terziu kryeredaktor i gazetes Albanian Mail. Akuzat e turpshme te Muhamed Veliut s'i kan munguar as fyerjet personale drejtuar Lad Terziut.

Kreshnik Qato "Njeriu i Vitit"

Njekohesisht kartolina me e mire per Lavdrim Terziun i cili nen pseudonimin Erjon Mati ne faqet e gazeten "Albanian Nail" apo faqe interneti, hodhi balte permes nje mori shpifjesh duke tentuar denigrimin e figures se Qatos, krenaria e komunitetit shqiptar ne Angli.Bravo Qato.


Fakti eshte qe Lad Terziu nje atdhetar shume i shquar ne komunitetin shqiptar ne Britani ndrroj jet kete vit :

U nda nga jeta Lad Terziu

Pra mbeten te pavertate akuzat banale te Muhamut Veliut. Sipas burimeve qe kam siguruar Muhamut Veliu paguhet nga vet Kreshnik Qato qe te ruhet imazhi i rrejshem i pseudokampionit Kreshnik Qato.

Edhe pas vdekjes se te ndjerit, ky gazetar merret me akuza dhe fyerje :

Muhamut Veliu vazhdon fyerjet ndaj Lad Terziut

Mjer njerzit qe lexojne artikujt e Muhamutit!

No comments: