Monday, April 21, 2008

Kreshnik Qato nuk eshte shqiptar por rom ose jevg

Me kane ardhur shume emaile nga burime shume te sigurta qe Kreshnik Qato nuk eshte shqiptar por rom, minoritet qe edhe njihet si jevg, gabel dhe maxhup. Shikoni disa nga fotot e Kreshnik Qatos.

Duke hyre ne arene kunder Vitor Sa:

Kreshnik Qato boks rom mashtrues jevg cigan maxhup


Pa dyshim qe i ngjan nje individi te minoritetit rom (jevg, gabel, maxhup, cigan) dhe shum lehte dallohet kjo kur e sheh Qaton me shqiptar ose Evropian te tjere.

Dy jane evropian ne kete foto, gjeje kush eshte jevg ?

Kreshnik Qato boks rom mashtrues jevg cigan maxhup

Qato, nje jevg i trembur para ndeshjes :

Kreshnik Qato boks rom mashtrues jevg cigan maxhup

Qato, nje jevg dhe kater shqiptar ne Angli :

Kreshnik Qato boks rom mashtrues jevg cigan maxhup

No comments: