Saturday, June 16, 2007

Video : Ksenofobia greke, torturohen dy shqiptar nga policia

Shqiptarët janë ende të pambrojtur në "demokratinë" greke. Shikoni videon e inçizuar në fshehtësi brenda në stacionin e policisë. Dy emigrantë shqiptar torturohen nga së paku një polic me rroba civile me një shkop të madh policie. Si pjesë e torturës brutale polici civil detyron shqiptarët të godasin njëri tjetrin me shuplaka për të plotësuar nevojat mazokiste të tij dhe policëve të tjerë të pranishëm në këtë krim të ligë . Greqia vazhdimisht kryen krime kundër drejtave të njeriut, në shënjeshtër është kryesisht komuniteti një milionsh shqiptar, dhe kërkush s'reagon. Mjaft !


No comments: