Sunday, June 17, 2007

Ora e presidentit Bush nuk është vjedhur në Shqipëri

Lajmi që ora e president amerikan Geroge W Bush është vjedhur në Fush-Krujë është përgenjështruar nga kanali televiziv amerikan NBC. Në videon e publikuar nga NBC të incizuar me një kamerë prej shumë afër presidentit, duket qartë se presidenti Bush vet e hjek orën nga dora dhe e fut në xhep.

No comments: