Sunday, June 17, 2007

Policet grek që torturuan shqiptarët largohen nga puna

Sipas mediave greke oficeri 30-vjecar ka qenë pjesëtar të forcave të policisë prej vitit 1996. Ai është shprehur për hetuesit në stacionin policor qendëror Omonia që ai dhe koleget e tij vetëm "kan bërë pak shaka". Kryeministri Karamanlis është shprehur që është shokuar nga kjë ngjarje që eshtë në dëm të imazhit të Greqisë. Partia në opozit PASOK ka akuzuar qeverinë që lejon policinë të kryej krime pa u dënuar organet përkatëse.

No comments: