Tuesday, January 30, 2007

Kush jam unë

Pikë së pari unë jam një Tifoz Kuq e Zi i vërtet dhe krenohem kur shqiptarët arrinë suksese ! Në shtyp janë përhapur shumë dezinformata rreth arritjet e Kreshnik Qatos. Unë s'kam kurgje personale kunder Qatos, as që e kam takuar, por jam kundër mënyres se si aj e përdor shtypin për ti mashtruar shqiptarët se është diçka që nuk është. Prandaj në fillim do ta shkruj shum për Qaton, por në shënjeshtër i kam gjith ata që hapin dezinformata dhe me fakte dhe burime të paanshme do ti zbuloj gënjeshtrat e tyre.

No comments: